Sleva 20% na celý nákup! 🤩 V košíku zadejte kód DVACET

Typy kalhotek a jak vybrat ty správné

Chcete se ve spodním prádle cítit celý den pohodlně? Správně padnoucí kalhotky dokážou vytvarovat postavu, zdůraznit její přednosti a zakrýt nedostatky. Abyste vybraly správné spodní prádlo, je důležité zvážit několik faktorů, jako je velikost, materiál a styl.

 

1. Velikost

Správná velikost spodního prádla je důležitá pro pohodlí a správnou funkci. Chcete-li zjistit správnou velikost, doporučujeme změřit své boky a pas.

  1. Měření boků: K měření boků se postavte rovně a změřte kolem nejširší části vašich boků. Tato velikost by měla odpovídat velikosti spodního prádla v oblasti boků.
  2. Měření pasu: K měření pasu se postavte rovně a změřte kolem nejužší části vašeho pasu. Tato velikost by měla odpovídat velikosti spodního prádla v oblasti pasu.

tabulka velikosti kalhotky victorias secret mala_1

 

Některé značky mohou mít odlišné stupnice, takže je vždy nejlepší se řídit tabulkou velikostí dané značky. Je také důležité vyzkoušet si různé střihy, abyste zjistily, které kalhotky vám nejlépe sedí a jsou pro vás pohodlné. Obecně platí, že správně padnoucí kalhotky jsou na postavě vypnuté, nikde se neshrnují a nezařezávají.

2. Materiál

Materiál, z něhož jsou kalhotky vyrobeny, může mít velký vliv na pohodlí a životnost vašeho spodního prádla. Bavlna je obvykle nejvhodnější volbou pro každodenní nošení. Syntetické materiály jsou lehčí a rychleji schnou, jsou tedy vhodné například na sportovní aktivity. Mezi další často používané látky patří satén, hedvábí, nylon, tencel, polyester nebo jejich směsi. V naší nabídce naleznete kalhotky Victoria's Secret z různých materiálů, pokud ale nejsou z bavlny, je vždy vložena bavlněná látka do části klína.

3. Střih

Výběr správného střihu kalhotek je také velmi důležitý. Kromě typů kalhotek si u nás můžete vybrat i z bezešvých a krajkových kalhotek.

Klasické kalhotky 

klasické kalhotky

Kalhotky do pasu, které jsou po bocích široké a zakrývají celý zadeček. Tyto kalhotky lichotí každé postavě.

Bikiny 

bikiny

Bikiny také zakrývají celý zadeček, ale jsou bokové a po bocích úzké.

Boyshort 

boyshort

Neboli boxerky, obdoba pánského spodního prádla s nohavičkou. Pohodlné kalhotky vhodné pro každodenní nošení.

Tanga 

tanga

Kalhotky s úzkým proužkem látky na zadní straně, odhalují téměř celý zadeček.

Brazilky 

brazilky

Většinou bokové, odhalují větší část zadečku, v poslední době patří mezi nejoblíbenější střihy kalhotek.

G-string 

v-string

Nebo V-string, kalhotky z minimálního množství látky, tenký pruh látky v pase a mezi hýžděmi.

 

V naší nabídce naleznete krásné kalhotky Victoria's Secret všech střihů a barev. Přejeme příjemné nakupování :)

 Tip pro muže: Chcete překvapit svou ženu spodním prádlem ale nejste si jisti velikostí? Nahlédněte mezi její spodní prádlo a zjistěte velikost ze štítků podprsenek či kalhotek. Pro jistotu zkontrolujte více kusů a objednejte nejvíce se opakující velikost

 

Zpět do obchodu