Sleva 20% na celý nákup! 🤩 V košíku zadejte kód DVACET

Vše o značce Victoria's Secret

Victoria's Secret je největší prodejce spodního prádla na světě. S téměř 1 400 maloobchodními prodejnami po celém světě a více než 25 000 zaměstnanci, se může pochlubit největším týmem speciálně vyškolených odborníků na podprsenky na světě. Značka Victoria's Secret byla založena v roce 1977 Royem Raymondem v San Franciscu. Otevřel si první obchod v Palo Alto a brzy následovaly další tři obchody. Obchody zaměřil na muže, filozofie jeho prodeje byla nastavená tak, aby se v obchodě cítili příjemně zejména muži a při nakupování se nemuseli cítit trapně. Byly vybaveny dřevěnými obklady, viktoriánskými detaily a na zdech visely zarámované komplety spodního prádla. V roce 2004 vznikla hravá podznačka Victoria's Secret PINK pro mladé ženy a dívky, která nabízí vedle spodního prádla i doplňky či beauty produkty.

Mezi nejslavnější tváře Victoria's Secret, nazývané „Angels“ (Andílci), patří supermodelky Heidi Klum, Claudia Schiffer, Eva Herzigová, Adriana Lima, Miranda Kerr či Alessandra Ambrosio. Úžasné a originální reklamní kampaně v roce 1997 se účastnily topmodelky Helena Christensen, Karen Mulder, Daniela Peštová, Stephanie Seymour a Tyra Banks.

Andílci Victoria's Secret

Přestože je značka Victoria’s Secret známá především pro své spodní prádlo, osobní péči, kosmetické produkty a doplňky, síla značky sahá mnohem dále. Pomáhá zákaznicím cítit se odvážně a neodolatelně.

Victoria's Secret a Victoria's Secret PINK jsou dvě silné značky, které jsou součástí Victoria's Secret & Co. Pojďme si tyto dvě značky, které naleznete v naší nabídce, představit.

 Victoria's Secret

Victoria's Secret je přední specializovaný prodejce dámského spodního prádla, prestižních vůní, péče o tělo, doplňků, sportovního a společenského oblečení. Posláním je přinášet ženám po celém světě inspiraci, sebevědomí, pohodlí a radost.

 Victoria’s Secret PINK

PINK je lifestylová značka, která se zaměřuje na oslavu a podporu síly komunity, podporu pozitivního duševního zdraví mezi mladými i dospělými, a na ohleduplnost k planetě. Společně se zákazníky společnost PINK oceňuje rozmanitost, rovnost a začlenění, sebevědomí a individualitu. Produkty jsou vyrobeny tak, abyste se cítili dobře uvnitř i navenek a zahrnují oděvy, topy, podprsenky, kalhotky, aktivní oblečení, doplňky, kosmetiku a další.

 Závazek ke kvalitě

Victoria’s Secret důvěřují milióny žen po celém světě především kvůli podprsenkám, které nabízejí nejlepší komfort, kondici a životnost. Pro zajištění této kvality je každý krok výrobního procesu – od příze po hotové výrobky – přísně kontrolován. Každý druh materiálů používaných v podprsenkách je pečlivě vybírán, jsou využíváni pouze dodavatelé surovin té nejvyšší kvality. Drží se přísných směrnic oděvního průmyslu, které omezují používání specifických přísad v textiliích. V rámci designového procesu Victoria's Secret a PINK se provádí interní a externí testy praní a opotřebení. Toto testování zahrnuje doslova stovky zákaznic a spolupracovnic, které nosí podprsenky, perou je a pak poskytují zpětnou vazbu ohledně kondice, kvality, pohodlí a životnosti, před samotným představením nového výrobku. Společnost vynakládá velké úsilí, aby se vyhnula používání dráždivých látek nebo alergenů v oblečení.  

Zaručujeme vám, že jakmile si pořídíte svůj první kousek spodního prádla Victoria's Secret, už nebudete chtít jiné :) 

Zpět do obchodu